вівторок, 2 липня 2013 р.

РІВНЕ. МІСЦЕВА ГРОМАДА. ПРОПОЗИЦІЇ_____

___ВИСЛОВЛЮЙТЕ В КОМЕНТАРЯХ НИЖЧЕ
...жодна пропозиція не буде втрачена...

/вивчаємо досвід сусідів/

p.s.Як дурні розумниками правлять
© Copyright 2012 МАКСМЕДІА УКРАЇНА



Не обов’язково виходити на вулиці. Просто треба сказати собі: “Все, я більше не буду жити по брехні”

В основі економічної та політичної кризи лежить криза духовна. І виходити з усіляких кризових ситуацій слід, лікуючи насамперед дух. Люди повинні навернутися на правильний шлях. Так було у минулому, так є і сьогодні – саме такою є закономірність одужання суспільства.

Більшість українського суспільства, якщо вірити соціології, вважає, що жити чесно – це погибель
В ініціативній групі «Першого грудня» нас лишень одинадцятеро – людей різних доль, різних переконань, різних політичних симпатій. І часом навіть цікаво спостерігати за тим, як ми, будучи такими різними, починаємо говорити в унісон, коли розмова доходить до питань духовних. З одного боку, ми дуже розраховуємо на увагу суспільства, а з іншого не переоцінюємо наших можливостей. Дуже добре розуміємо, що часто виглядатимемо тим наївним древнім старичком, який говорить активним молодим людям: “Думайте про мораль, думайте про духовні принципи та цінності”.

Часом людей заполонює виграшність іншого шляху, тож вони йдуть ним, і для них наша позиція виглядає навіть кумедною. Я застосую дуже переконливу для мене аналогію: ми добре розуміємо значення правил дорожнього руху, знаємо, що виїхати на смугу зустрічного руху означає спровокувати зіткнення, спричинити катастрофу. Але перестаємо розуміти значення правил, коли йдеться про засади морального життя, про дотримання певних духовних принципів. Ми перестаємо про це думати, нам здається, що виїхати на “зустрічну смугу”, тобто йти супроти Божих законів, – це добре, це успішно, це виграшно.

Я буду стояти і говорити тим, хто мчить повз мене: люди, ви робите недобре – не дивуйтеся, якщо вас потім спіткає катастрофа
Більшість українського суспільства, якщо вірити соціології, вважає, що жити чесно – це погибель. Нема на то ради. Але я буду стояти і говорити тим, хто мчить повз мене: люди, ви робите недобре – не дивуйтеся, якщо вас потім спіткає катастрофа.

Особисто я не відділяю себе від спільноти. Сьогодні мудро можу говорити про значення духовних принципів, а завтра можу згрішити, поперти кудись супроти руху. Я – жива людина, тому розумію, як легко відхилятися від правильного шляху. Тому й апелюю до інших людей і, зрештою, до самого себе: будьмо обачними і будьмо пильними, бо необачність загрожує нам усім як суспільству дуже великою катастрофою.

Мене не тривожить те, що про нашу групу та про мене зокрема знає мало людей. Нереалістично було навіть розраховувати, що знатиме багато. І не в цьому наше бажання. Нехай не знають про нас – але нехай знають про те правило, про яке я щойно казав. От що важливо.

Нам треба повернутися на правильний шлях розвитку нашої держави, щоби довкола духовних цінностей об’єдналася критична маса енергійних дієвих людей. Я переконаний, що такі люди є, та ще не настав резонанс – але він настане вже у найближчому майбутньому. І тоді ця критична маса людей, які в один момент скажуть собі: “Все, крапка, я більше не буду цього терпіти”, – переломить ситуацію.

Я не про якісь мітинги, сутички тощо – для духовного протесту не обов’язково виходити на вулицю. Духовний протест – це коли ти кажеш собі: “Все, я більше не буду продавати свій голос”, – чи: “Ні, я більше не буду брати участь у корупційних схемах”, – і так далі. Таким свого часу для нас дуже промовистим був заклик Олександра Солженіцина “Жить не по лжи”. Все, крапка, ми собі говорили: “хоч що мені буде, але я не буду жити відповідно до брехні”.

Отакий духовний протест, така духовна непокора потрібна нам. І необхідна критична маса таких людей.

Тоді все буде гаразд в Україні.






19 коментарів:

  1. перший дописувач17 жовтня 2012 р. о 15:00

    А чому б і ні...

    ВідповістиВидалити
  2. Створювати громаду/самоуправління міста не на словах а на ділі і без "управління" нею "чинушами" - варто подумати. Може портал ОГО посприяє цьому і створить відповідну сторінку для пропозицій? І яка нам тоді буде різниця, якого кольору райдуги наші "обранці" і яке прізвище в чиновника "від і до". Спробуємо помножити хапуг на /нуль/... Все інше - "развод".

    ВідповістиВидалити
  3. http://www.ogo.ua/articles/view/2012-10-17/35820.html17 жовтня 2012 р. о 15:32

    — Тепло у квартирах рівнян ми вже потроху запускаємо, — розповідає начальник Рівненського міського КП "Теплотранссервіс" Петро Сергійчук. — Регулюємо внутрішньобудинкові системи, налаштовуємо гідравліку та потроху випускаємо повітря з батарей. Над цим зараз і працюємо. Процес трішки затягнувся через технічні несправності, але основні ремонтні роботи вже проведені. До кінця цього тижня плануємо запустити в дію усі системи. А от гаряча вода буде з наступного тижня.

    Нагадаємо, що на початку жовтня рівненські комунальники заявляли, що немає жодних передумов до затримки до опалювального сезону й обіцяли розпочати подачу тепла у визначені терміни.

    ВідповістиВидалити
  4. Законопроект про суспільне телебачення та радіомовлення17 жовтня 2012 р. о 19:20

    Уряд схвалив проект Закону України «Про Суспільне телебачення та радіомовлення України». Відповідний документ було розглянуто на засіданні Кабінету Міністрів 17 жовтня 2012, після чого документ буде направлено на розгляд до Верховної Ради України.

    Законопроект розроблено з метою реалізації Концепції створення і діяльності Національної громадської телерадіокомпанії України, затвердженої Громадською гуманітарною радою при Президентові України 30 вересня 2010 року. Документом передбачено створити юридичну особу публічного права «Національну суспільну телерадіокомпанію України».

    З метою правового забезпечення наведених положень законопроектом пропонується внести зміни до низки законів України, зокрема «Про систему Суспільного телебачення і радіомовлення України», «Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення», «Про телебачення і радіомовлення» тощо.
    Прийняття законопроекту створить правові підстави діяльності Суспільного телебачення та радіомовлення України як необхідного елементу демократичного суспільства, а також додаткові умови для задоволення інформаційних потреб суспільства, залучення суспільства до обговорення та вирішення найважливіших суспільно-політичних завдань. Також ухвалення цього закону сприятиме формуванню громадянського суспільства в Україні та забезпечить належну реалізацію конституційного права кожного на інформацію.

    ВідповістиВидалити
  5. Проект НОВА ШКОЛА17 жовтня 2012 р. о 19:56

    http://novashkola.ua/
    ПРО НАС

    «Нова Школа» – це новий проект для освіти і навчання на основі сервісів Web 2.0, аналогів якому немає в Україні. Основною метою порталу є створення мережевого освітнього суспільства учнів та вчителів.

    Наша команда в умовах тісної співпраці...
    ВЧИТЕЛЮ

    «Нова Школа» надає вчителю величезні можливості для інноваційного навчання, виходячи з власних професійних потреб та уподобань.

    З допомогою «Нової Школи» Ви зможете:
    плідно працювати, використовуючи...
    ШКОЛІ

    Портал «Нова Школа» призначений для:
    інформаційно-методичної підтримки діяльності освітнього співтовариства;
    забезпечення освітніми ресурсами викладачів і учнів;
    інтеграції інноваційних...
    БАТЬКАМ

    «Нова Школа» надає Вам можливості для формування освітнього та виховного простору Вашої дитини.

    У «Новій Школі» Ви зможете:
    володіти інформацією щодо досягнутих результатів своєї дитини...
    © Copyright 2012 Нова Школа

    «Нова Школа» – це новий проект для освіти і навчання на основі сервісів Web 2.0, аналогів якому немає в Україні. Основною метою порталу є створення мережевого освітнього суспільства учнів та вчителів.

    Наша команда в умовах тісної співпраці з користувачами заповнить портал освітнім контентом і сучасними інструментами для освітньої діяльності.

    Кожен користувач облаштується у власному віртуальному кабінеті, який з новобудови поступово стане зручним і комфортним місцем для плідної і творчої діяльності без меж і кордонів.

    Перетворимо наш портал в територію якісних знань!
    http://novashkola.ua/
    © Copyright 2012 Нова Школа

    ВідповістиВидалити
  6. http://www.ogo.ua/articles/view/2012-10-12/35737.html?135031999518 жовтня 2012 р. о 16:47

    Даже мне не понятна такая суперактивность и горячее обсуждение остутствия горячей воды и холодных батарей. Ну что Вы все время надеетесь только на власть? У подавляющего большинства -приватизированные квартиры. Поэтому надо в первую очередь надеяться на себя. Не ленитесь! Вместо организации митингов и написания этих возмущенных коментов возьмите в руки утеплители, ленты - и загерметизируйте окна и двери в собственной квартире. Это будет намного продуктивнее этого пустопрожнего шума. Сходите в магазин - купите тепловентилятор ( выбор огромнейший, от 60-80 грн и выше). И почему никто не возмущается, что в период отсутствия горячей воды плата за газ возрастает в разы? Используйте газ по-полной, раз платите больше. Грейте воду в баняках, кастрюлях, тазиках и т.п.. Думаю, что большинсвто еще очень хорошо помнит и знает, как моються в селах. И ничего - не делают из этого проблемы. А как только переехали в город - так сразу стали "баре" . Караул! Погибаем! Нет горячей воды! Вспомните свои истоки - не надо с таким надрывом портить себе нервы от этой проблемы. Хотя ,конечно, лишний раз власти и стоит напомнить про ее обещания.

    ВідповістиВидалити
  7. Вважаємо за необхідне додати:
    1. ця сторінка є вільною від будь якого впливу влади/політики/грошей.
    2. ваші конструктивні пропозиції набудуть публічності та будуть предявлені чиновникам на місцях офіційно.
    3. спам/нецензурщина/тощо будуть заблоковані та видалені.
    © Copyright 2012 МАКСМЕДІА УКРАЇНА

    ВідповістиВидалити
  8. ...так думає ТРЕК19 жовтня 2012 р. о 03:36

    В Рівному до тепла підключене майже все
    99% будинків, які обслуговує підприємство Рівнетеплоенерго уже підключені до теплопостачання. А у тих, трьох будинках, які ще залишаються не підключеними, власниками проводяться роботи на тепломережах. Окрім того, усі будівлі соціальної сфери – серед них 13 дитсадків і 22 школи – вже отримують тепло. А от стосовно будівель, які обслуговуються підприємством Теплотранссервіс – то вони вже підключені на 100% – запевняють його працівники. У тому ж Теплотрассервісі місцеву пресу повідомили, що гарячу воду рівнянам почнуть подавати тільки тоді, коли буде повністю завершено і відрегульовано процес подачі тепла в оселі. Тобто гаряче водопостачання має бути відновлене найімовірніше з наступного тижня. Але і це ще не остаточно — каже заступник міського голови Олексій Хмілецький. А за словами головного комунальника міста Івана Геми, гарячу воду подаватимуть за графіком.

    ВідповістиВидалити
  9. КОДЕКС ЧЕСТІ ВИБОРЦЯ19 жовтня 2012 р. о 03:38

    Я, УКРАЇНСЬКИЙ ВИБОРЕЦЬ:

    - молода людина, яка вступає до активного суспільного життя і прагне жити у сучасному цивілізованому вільному суспільстві,

    - людина у розквіті сил, розуму, талантів, яка бажає досягти успішної самореалізації, ростити дітей в процвітаючій країні і мати змогу забезпечити їм гідну перспективу та захистити старість своїх батьків,

    - людина з великим життєвим досвідом, яка хоче жити в заможній країні, яка захищає своїх літніх людей;

    БАЧАЧИ,

    що сьогодні Народ, який має освіту, інтелект та роботящі руки, живе бідно та невпевнено,
    що Країна, яка має прекрасні землі, клімат, надра та найбільшу територію в Європі є малоуспішною та залежною від іноземних позичок;
    РОЗУМІЮЧИ,

    що це можливо лише там, де процвітають неправда, користолюбство, громадянська неосвіченість та роз’єднаність і де править неефективна влада;
    УСВІДОМЛЮЮЧИ

    що за таким результатом спільного життя українців стоїть легковірність до обіцянок, невимогливість щодо дотримання моральних норм та зобов’язань, небажання захистити власні права, невміння примиритися з історією і створити спільну мрію;
    ЗНАЮЧИ:

    що виборці несуть своїм вибором відповідальність:

    За подальшу долю країни
    За долю своїх дітей
    що демократія надає народу права:

    Вимагати звіту у представників влади за стан справ у країні та про їхню діяльність
    Розібратися у істинних мотивах тих, хто хоче стати народним слугою
    Перевірити слова та справи, як окремих кандидатів, так і політичних сил, які вони представляють
    Гуртуватися для захисту прав та пред’явлення правомірних вимог
    що вибори дають шанс:

    Обрати чесних патріотичних ефективних представників
    Сформувати напрями розвитку країни та суспільства
    що людська гідність є запорукою:

    Свободи
    Моральності
    Щастя
    Приймаю цей Кодекс честі та зобов’язуюся Зважено, Чесно, Сміливо, Відповідально використати своє право обрати народних депутатів для представлення інтересів народу та піклування про долю і процвітання країни, для чого:

    ЗІСТАВЛЮ слова і справи кандидатів і партій
    ПРИЙДУ НА ВИБОРИ
    ГІДНО ВІДСТОЮ СВОЮ ПОЗИЦІЮ І ВИБІР під будь яким тиском
    СВІДОМО ПРОГОЛОСУЮ
    Пред’явЛЮ вимоги кандидатам і партіям про оприлюднення плану виконання всіх своїх обіцянок
    ДонесУ до депутатів моральний обов’язок бути прикладом Честі, Справедливості, Чесної Праці, Відповідальності, Добра.
    Я МАЮ ПРАВО на чесні вільні справедливі вибори, які приведуть до влади моральних, патріотичних та ефективних представників.

    Прийнято Координаційною радою Громадянської Асамблеї України

    ВідповістиВидалити
  10. Нічого, що я не про вибори? Чомусь захотілось написати про УПА. Про "Українську Повстанську Армію", відзначення 70-річчя якої стало приводом для чергових суперечок. Причому суперечки ці вже другий десяток років проходять за одним і тим самим безкінечним сценарієм. Суперечка навколо УПА, Бандери і т.д. у її нинішньому вигляді є безкінечною, як кіно про "ну, пагаді", де вовк ніколи не упіймає зайця, бо тоді не буде наступної серії. І вигідно це всім. Не всім нам, а всім учасникам суперечки. Якою нас традиційно відволікають від реального життя, в якому роль УПА якось не проглядається. Чи є вихід із суперечки? Звісно, що є. Він такий самий простий, як і вирішення усіх задач, які насправді хочуть вирішити, а не сперечатися навколо них. Отож для того, аби вирішити "питання УПА", слід одразу і назавжди припинити копирсатися в історичних документах. Нехай по архівах історики сидять із своїми дисертаціями. Нам це усе не потрібно. Нам потрібні українські герої. Окрім УПА, героїв шукати нам немає де. Так що бути їм такими! І все. Проблему закрито! Можна спокійно писати книжки і знімати фільми про героїв УПА, не особливо переймаючись тим, наскільки ці книжки та фільми відповідатимуть дійсності. Тому що, по-перше, що там було по лісах — насправді ніхто достеменно не знає, по-друге, про усіх героїв усіх часів та народів пишуть приблизно одне й те саме, розповідаючи не про те, що було, а про те, що мало б бути або що могло б бути. Повторюю, усі герої, від монгольських до новозеландських, приблизно однакові. Усі вели боротьбу за свободу свого народу й усі жертвували задля цієї свободи своїм життям. Боролися бійці УПА за нашу свободу? Боролися. Віддавали життя? Віддавали. На цьому крапка. Можна писати про героїв дитячі казки, оповідання для дітей шкільного віку, пригодницькі романи для юнацтва, мелодрами для дорослих, трагедії для шкільної програми. Із відповідними ілюстраціями та екранізаціями у кіно та на телебаченні. І головним героєм має бути Степан Бандера. Просто тому, що у нього найбільш підходяще для цього ім'я. Саме за таким сценарієм виховували нас із вами, оповідаючи нам казки та оповідання про "героїв революції та війни", які мали досить приблизне відношення до правди, якщо взагалі мали. І нічого. Досі про тих "героїв" книжки пишуть, фільми знімають і нам же показують. Тому що Росії теж потрібні герої! Чим ми гірші? Нам теж герої потрібні, якщо ми справді хочемо мати у перспективі нормальну державу, а не те, що маємо зараз. Ось бачите, як усе просто. Тепер поясню, чому це просте рішення у нас ніхто не прийматиме, принаймні найближчим часом. Тому що припинення суперечок про УПА залишить без роботи цілу купу політиків та науковців, які більше нічого не вміють, ніж прославляти або проклинати УПА, ОУН, Бандеру, Шухевича і т.д. Ось вони і будуть підживлювати цю суперечку, вимагаючи від своїх політичних хазяїв щораз більшого фінансування. Чи є вихід із становища? Звісно, що є. До нього ми всі поступово просуваємося. І просунемося тоді, коли у свідомості молодого покоління історії про "велику вітчизняну" перемішаються з пригодами якого-небудь чергового Гаррі Поттера. Саме це молоде покоління українців створить саме собі легенди про героїв. І герої ці будуть українськими, не монгольськими ж їм бути! І героями цих легенд будуть вояки УПА. Не реальні, про яких нині сперечаються, а легендарні, подібно до воїнів Наполеона, Чингізхана чи Македонського. Такі ж самі сильні й непереможні українські герої. Яким, звісно, слава!

    ВідповістиВидалити
  11. Тривале затишшя довкола опрацьованого робочою групою на доручення Президента України законопроекту «Про внесення змін до Закону України «Про засади державної мовної політики» закінчилося 12 жовтня. Саме в цей день дещо неочікувано відбулися засідання робочих підгруп (із розробки та внесення системних пропозицій з удосконалення законодавства щодо порядку застосування мов в Україні; з розроблення та затвердження Державної програми всебічного розвитку і функціонування української мови) і розширеної робочої групи.

    Понад півторамісячна пауза породила різні чутки й реакції. Зокрема, Всеукраїнський форум «На захист української мови та державності», який відбувся 25 вересня, в своїй резолюції засудив Віктора Януковича «за невиконання взятого ним 7.08.2012 р. зобов'язання забезпечити ухвалення Верховною Радою України у вересні цього року системних змін до цього законопроекту, розроблених і ухвалених 22 серпня цього року робочою .................................Україні понад 10 років. «Але з погляду ринкових принципів формування контенту 75% - це завищена норма. Телеканалам і радіостанціям простіше формувати мовну пропорцію, виходячи з бізнес-інтересів», - зазначив він.

    Чого тут більше - лобіювання російськомовних каналів, що вигідно Кремлю, чи банальний захист олігархів-власників телерадіоорганізацій, які не бажають вкладати грошей у власний продукт? Відповідь можете вибрати самі.

    А от Ілля Левітас вважає, що 30% квота не захищає інтереси нацменшин. Раніше цей діяч тримався в тіні. Можливо, був переконаний, що і без його підтримки «всьо будєт харашо». Нагадаю, що Конгрес національних громад України, у складі якого 15 національних товариств (виконавчий віце-президент Йосиф Зісельс), не підтримав законопроект «Про засади державної мовної політики».

    Професор Василенко вважає, що влада гальмує опрацьований ще в кінці серпня законопроект «Про порядок застосування мов в Україні» і що Віктор Янукович «не виконав свого зобов'язання, яке він взяв 7 серпня, коли пообіцяв у Форосі представникам української інтелігенції, що внесе доопрацьований документ у вересні».

    Володимир Василенко переконаний, що до парламентських виборів Президент України не вноситиме цей документ у парламент, а передасть його на розгляд Мінюсту. Можливо, він зробить це після виборів. Доля законопроекту залежатиме від того, який буде склад Верховної Ради.

    «Якщо більшість набере Партія регіонів, то вона не ухвалить жодних змін. А Президент спробує зробити гарну міну при поганій грі - мовляв, я свою обіцянку виконав, подавши законопроект до парламенту, але депутати мені непідконтрольні. Якщо ж кількісна перевага буде за опозицією, то законопроект взагалі не буде розглянутий, бо опозиція обіцяє скасувати квазізакон Ківалова-Колесніченка», - зазначає професор Василенко.

    Голос опозиції проти голосу Азарова й Мартинюка

    Ввечері 14 жовтня Всеукраїнське об'єднання «Свобода» на своєму 25-му з'їзді розглянуло пропозицію Об'єднаної опозиції «Батьківщина» підписати політичну угоду про створення коаліції в майбутньому парламенті. ВО «Свобода» погодилася створити таку коаліцію за однієї умови.

    .........................................
    Думки, висловлені в рубриці «Точка зору», передають погляди самих авторів і не конче відображають позицію Радіо Свобода

    ВідповістиВидалити
  12. Зняли технічних кандидатів
    №79, 18-10-2012

    Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію кільком кандидатам, які балотувалися у різних округах Рівненської області і як мажоритарники, і за партійними списками.

    Зокрема, у 152-му окрузі зійшли з дистанції висуванець Партії регіонів, заступник голови Рівненської облдержадміністрації Олексій Губанов та самовисуванець Вадим Сторожук. Останній пояснив своє рішення бажанням очолити у Рівному новий громадський рух.

    У 154-му окрузі (з центром у Дубні) ЦВК скасувала реєстрацію кандидатів в депутати Петра Колодича й Любомира Кінаха на підставі їхніх заяв. Начальник Державного управління охорони навколишнього середовища в Рівненській області Колодич був висунутий Партією регіонів, Любомир Кінах, колишній голова Здолбунівської райдержадміністрації, а нині приватний підприємець — висуванець "Нашої України".

    Одразу після рішення партії "Українська платформа "Собор" відкликати своїх кандидатів по багатомандатних округах на користь "УДАРу", "Батьківщини" чи "Свободи" подав відповідну заяву висуванець "Собору" по 156 округу (з центром в Сарнах) Анатолій Ляшецький.

    Відкликала своїх кандидатів і партія "УДАР". У тому ж 152-му окрузі кандидат від цієї партії Сергій Мініч зійшов з перегонів на користь самовисуванця Віктора Матчука, а в 153-му та 156-му округах "ударники" відкликали своїх кандидатів Олександра Бірюкова та Андрія Андрощука на користь представників Об'єднаної опозиції "Батьківщина" — Юрія Вознюка та Миколи Кучерука відповідно. "УДАР" заявляв також, аби у відповідь на цей крок "Батьківщина" зняла свого мажоритарника на 154-му окрузі Валентина Королюка на користь представника "УДАРу" Василя Тимощука, але Королюк у списку кандидатів залишився.

    Світлана ФЕДАС.

    ВідповістиВидалити
  13. ДЕЩО З ЗАГАЛЬНИХ ПОЛОЖЕНЬ ПРОЕКТУ:
    Відповідно до реалій розвитку інформаційного суспільства в Україні та завданнями проекту «нова школа» передбачено розширення використання інформаційних та телекомунікаційних технологій для розвитку нових форм і методів навчання, в тому числі, дистанційної освіти. Важливо також зазначити, що це потребує використання, крім Інтернет і комп'ютерної техніки, нових цифрових освітніх Інтернет та - телетехнологій.
    В даний час не сформована мережа цифрових освітніх ресурсів і послуг нового покоління, відкритих для всіх установ освіти країни. З урахуванням цього оновлюються підручники та навчально-методичні комплекти до них, створюються медіатеки, комп'ютерні лабораторії, електронні колекції в Інтернеті, інформаційні системи підтримки навчання, в школи вступає нове цифрове обладнання і т.п. Більше того, педагогам і вчителям пропонуються не тільки нові освітні ресурси та сервіси, а й нові нормативні акти і регламенти, які передбачають широке обговорення з учителями.
    Все це пропонується вчителю щорічно як новий інструментарій педагогічної практики. При цьому охопити весь спектр оновлень для шкіл, а також оперативно вбудувати в роботу вчителя нові освітні технології, щорічно виявляються конкурсами ПНПО, «Учитель року», різними творчими змаганнями, конкурсами, ініційованими видавництвами, педагогічними ЗМІ представляється скрутним, навіть використовуючи інтернет- сайти підтримки цих новацій. Виникла висока потреба у створенні спеціалізованого телеканалу «Освіта» для передачі всіх інновацій в освіті на початковому регіональному рівні протягом року оперативно «на стіл» кожного вчителя і централізовано.
    Крім того, цифрова телетехнологія може бути також використана і для організації доставки освітнього контенту в установи освіти країни (відео, медіа, веб) з державних електронних сховищ системи освіти, культури, соціальної сфери на основі цифрових телевізійних каналів. В даний час цей контент доставляється в школи через вузькі і дорогі Інтернет-канали, що практично виключає масове використання державного контенту в освітній та виховній роботі шкіл. Доставка контента через цифрові телевізійні канали, використання інтерактивних пристроїв до телевізора дозволило б реально підключити дітей і вчителів країни до електронного контенту за допомогою нових цифрових телетехнологій в кожній школі та кожному будинку, відкривши контент всім школярам країни не тільки на уроках, а й у домашніх умовах .
    Особливо важливий такий Інтернет-телеканал для консолідації та презентації інноваційного досвіду територіальних вчительських спільнот. Штучне ділення педагогічних спільнот на територіальні округи не зовсім ефективно. З урахуванням географії країни доцільно сформувати в кожному з цих методичних об'єднаннях педагогів країни спеціалізовану телестудію для телетрансляцій і інтерактивної взаємодії в рамках проведення шкільних і студентських, а також педагогічних професійних конкурсів, олімпіад, міжгалузевих соціо-культурних та педагогічних конференцій, вчительських та студентських з'їздів , форумів з обов'язковими прямими трансляціями на країну. Фактично в мережі інтернет в даний час дозріває новий масовий сервіс - соціальна телемережа, і важливо цей потужний ресурс направити в першу чергу на соціокультурний та освітній кластер соціальної мережі в Інтернеті.
    У рамках розвитку соціальних мереж особливого значення набуває Інтернет-телемовлення заходів просвітницького та культурно-виховного характеру.
    © Copyright ТОВ "ТРК "РИТМ"

    ВідповістиВидалити
  14. http://www.casocialism.com/2011/10/blog-post_5578.html

    ВідповістиВидалити
  15. http://www.autodesk.ru/adsk/servlet/pc/index?siteID=871736&id=20489303

    ВідповістиВидалити
  16. Жартівливий копіПАСТор церкви свідків ПОКРАЩЕННЯ21 жовтня 2012 р. о 10:21

    Загалом, я не скажу нічого нового. Купа людей сплять і бачать себе популярними в Інтернеті. І мені весь час здається, що коли-небудь статті на цю тему вичерпаються (але я не про блогерів зараз, а про порадників і при цьому не топ-блогерів в цілому), але ні - на наш з вами вік, здається, вистачить, ми ще багато корисних речей можемо розглянути і щось із таких статей корисне почерпнути. Наприклад, із сьогоднішньої, де в жартівливій формі зачіпаються актуальні проблеми, а в рядках, можливо, хтось впізнає себе. Оригінальний текст ви зможете знайти за посиланням, тут же привожу текст з незначними правками:

    "Заздалегідь прошу вибачення перед тими, хто впізнає себе в цих рядках. Стаття створена не для поливу вас брудом або підняття своєї популярності за рахунок чорного піару, а для того, щоб що-небудь змінити в блогосфері.

    Як стати популярним блогером:

    1. Вам повинно бути 16 років.
    Якщо вам більше 16 років, то ви зіткнетеся з багатьма проблемами тактовних людей з моральними принципами, які, погодьтеся, дуже псують будь-якого блогера. Хоча, ви можете вести себе як 16-річний, якщо ви морально розклався як урод, і фіг з ним, що вам вже 23 тощо.

    2. Не пишіть розумних статей.
    Погодьтеся: розумні статті ваші відвідувачі читати не будуть, це може затуманити їх розум. Ваш блог про пошукову оптимізацію або манімейкінг. Ось і пишіть статті, які складаються з двох абзаців, які можна вирізати з будь-якого вартого блогу.

    3. Наслідуйте відомим блогерам.
    Розміщуйте фото дівчини в кінці посту, або відео, або матюкаєтеся як асенізатор. Якщо вам скажуть що це плагіат, обматюкайте їх.

    4. Використовуйте заголовки типу: «Палю тему».
    Це допоможе вам залучити вашу цільову аудиторію.

    5. Регулярно викладайте звіти про кількість зароблених грошей.
    Кількість передплатників на вашу розсилку залежить не від якості ваших постів, а від вашого авторитету. Авторитет безпосередньо залежить від ваших досягнень. Так як про вас поки ще ніхто не розповідає, то розкажіть про себе самі.
    Якщо ви майстер Photoshop або Paint, візьміть кілька скріншотів з кабінетів партнерок і перший нуль виправте на дев'ятку, кому перенесіть на три знака вправо. Якщо ви не вмієте малювати - не біда. В Інтернеті ви можете будь-які картинки скачати безкоштовно. Знайдіть декілька квартальних звітів відомих манімейкерів, додайте їх в свій пост, а зверху напишіть великими літерами: «Мій фінстріп. За тиждень ».

    5.1. Не забудьте накрутити різні лічильники та показники блогу.

    6. Обов'язково пишіть про те, що ви берете участь у різних конференціях.
    На наступний день можете взяти кілька фотографій зі звітів офіційних оглядачів і написати, що це ваша фотографія, тому вас і не видно. Плюсів тут море: по-перше, ви піднімете свій авторитет, а по-друге, ви можете про одну подію написати до п'яти постів унікального тексту, що теж дуже корисно.

    7. Анонсує свої пости у соціальних мережах.
    Правда, тут треба поступати з розумом: ви розумієте, що ваш пост не зверне на себе увагу. Тому зареєструйтесь в цій мережі кілька разів і кожного разу голосуйте за свою посаду, щоб підняти його в рейтинг кращих. Якщо ви не зовсім дурень, то ви будете голосувати за кожен пост різну кількість разів, хоча ви ж розумієте, що дурні тільки ті, хто навколо вас, голосуйте, як хочете.

    ДАЛІ БУДЕ...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Жартівливий копіПАСТор церкви свідків ПОКРАЩЕННЯ21 жовтня 2012 р. о 10:22

      8. Пункт 7 стосується і Twitter'а.

      9. Напишіть відразу пост про те, як писати статті, щоб домогтися багато Digg'ів (або аналогів) та reTweet'ів.

      10. У назві кожного свого поста додавайте: «Секрет, як я домігся того, чого я добився, а домігся я дуже-дуже багато чого».

      11. Поливайте брудом усіх відомих блогерів.
      Ви розумієте, що їх вершин вам не досягти, тому пишіть, що вони всі невдахи. Вашій цільовій аудиторії буде приємно це читати.

      12. Домовтеся зі своїм знайомим взаємно полити брудом один одного.
      Зробіть вигляд, що це дуже серйозний скандал: таке завжди прокочується на поп-сцені. Чим ви гірші цих бездарних «діячів мистецтва»?

      13. Якщо ви дуже страшний, то обов'язково розмістите свою фотку на видному місці, це відвідувачі запам'ятовують.

      14. Обов'язково створіть свій рейтинг.
      Напишіть відомим блогерам з проханням туди додатися, а потім напишіть, що вони заплатили вам за це багато грошей. Також розміщуйте банери великих фірм, як ніби вони вам за це платять.

      15. Регулярно пишіть статті типу «Цікаво почитати».
      У них зберіть посилання на всі останні пости найвідоміших блогерів, якими б тупими вони не виявилися. Якщо вам скажуть, що це ніфіга не цікаво почитати, сміливо посилайте на три букви (згадуємо пункт 3) і говорите, що це ви пишете для себе, щоб не втратити потім посилання на настільки важливу інформацію.

      І ще кілька порад, якщо вам не підходить який небудь пункт (наприклад, перший):

      1. Ви можете вести свій блог від імені особи жіночої статі.
      Ваша цільова аудиторія - малолітні Дрочер, вони будуть лояльніше ставитися до особи жіночої статі (адже це буде єдина особа жіночої статі, з яким вони хоч трохи спілкуються), тому у вас буде багато коментарів, ретвітів і голосів в соціальних мережах. Тут є одна хитрість: ви повинні описувати не свої професійні якості, а свою зовнішність. Можете викласти фотку в нижній білизні: експонентний ріст передплатників гарантований.

      2. Ви можете вести свій блог від імені відомої людини.
      Все просто: візьміть його ім'я, прізвище, поставте посилання на свій блог з його сторінки у Вікіпедії, а зі свого блогу на його профайл. Коли ви втомитеся посилати всіх, хто викриє вас, просто напишіть великий пост на тему «Як важко, коли у двох відомих людей однакові імена і прізвища».

      3. Вибрати нік, як у більш-менш відомого блогера. Нехай вас плутають.

      Увага! Всі описані пункти дійсно зустрічаються у вітчизняній блогосфері ".

      Видалити