пʼятницю, 20 вересня 2013 р.

суботник


2 коментарі:

  1. Мотиватор зроблений Володимиром Стратоновим на основі картини Юліуса Шнорра фон Карольсфельда "Самсон, котрий вбиває лева", 1882 р.

    21 вересня о 13.00 відбудеться громадська акція «Суботник у ЛІОНА», спрямована на захис парківської землі від самозахоплення.

    Гасло акції - «Влада не може, громада допоможе». Нагадуємо, з власником літнього майданчика поряд з «Ліоном» влада та правоохоронці вже тривалий час імітують боротьбу, попри наявність рішень судів. Лише під тиском громадських активістів, міський голова Рівного Володимир Хомко дав доручення Комісії з питань звільнення території міста Рівного від незаконно встановлених тимчасових споруд вивчити питання про знесення цього майданчику. ОДнак ця процедура, очевидно, затягнеться до зими, коли ресторатор і сам буде зацікавлений прибрати звідси усі свої меблі.


    Нагадуємо, нещодавно ЧЕТВЕРТІЙ ВЛАДІ стало відомо, що саме в ресторані «Ліон» міський голова, за бюджетний кошт, харчувався разом з офіційною делегацією з Польщі.

    Що можна зробити для перешкоджання незаконній діяльності ресторану на землі парку, знають громадські активісти та журналісти, які провели вже три акції на самозахопленій ділянці та готуються у суботу, 21 вересня прибрати незаконно встановлені рестораном конструкції із землі парку під час акції «Суботник у ЛІОНА».

    Чоловікам активісти радять брати з собою викрутки, дівчатам - каву, чай, тістечка.

    ВідповістиВидалити
  2. 21 вересня 2013, 15:45 / Ервеюей
    Поділитись:
    Рівняни влаштували масову бійку біля скандального ресторану (ФОТОФАКТ)
    Під час чергового пікніку на захист паркової землі біля ресторану «Ліон» сьогодні у Рівному виникла штурханина. Як повідомляє кореспондент ІА «Ервеюей», причиною цього стало те, що громадські активісти вирішили самостійно звільнити незаконно захоплену землю.

    В той час колишній власник ресторану став на захист «свого дітища» і висловив свої претензії до активістів щодо їхніх дій. Самі ж рівняни сьогодні обмежилися лише тим, що винесли столики і стільчики з незаконно захопленої території. Все це відбувалося під пильними поглядами правоохоронців. А вже на наступних вихідних активісти вирішили знести альтанки.

    В свою чергу міський голова Рівного Володимир Хомко вирішив звільнити директора міського парку ім. Т. Шевченка, за те, що той не в змозі захистити паркову землю і вирішити це питання.

    ВідповістиВидалити